HOLY GUACAMOLY BURRITO SHOP ST. PIETERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Holy Guacamoly Burrito Shop st. Pieters. Meer weten? Ontdek meer

26 okt 2022 om 10:50 De burrito was helaas al koud bij aankomst en de nacho’s waren helemaal verpletterd. Was jammer genoeg over het algemeen ook echt niet lekker.
10 aug 2022 om 12:13 Er zaten ingrediënten op die er niet op mochten, werd gezegd dat het maar 20 min zou duren, het heeft 40 min geduurd
8 aug 2022 om 21:26 Bestelling was niet wat we hadden gevraagd. De ingrediënten die er niet op mochten zaten er op, degene waarvoor we extra betaalden zaten er niet op. Ook echt fletse burrito’s.
22 jul 2022 om 21:43 Oder never arrived cancled after 1 hour wait, shit burritos anyways
30 mei 2022 om 8:39 Kwartier te laat, daardoor eten lauw, wel lekker.
12 mrt 2022 om 22:20 2u moeten wachten op mijn eten. Eten was lauw en nacho was slap. Zeer ontevreden. Veel geld voor hetgene maar is
9 mrt 2022 om 16:15 I ordered Burrito, I got it in a panni have of it was eaten by the delivery or the people who made the 'sandwich' . I was shocked that someone has eaten from it. NEVER happened to me before and now i can say that this restaurant is the worst
13 dec 2021 om 18:35 The only thing the medium burrito had more than the small one was rice. Not worth it.
7 dec 2021 om 10:36 Besteld zodat het eten zou toekomen tegen 18:30 en het was er pas tegen 19:00. Tegen dan was het eten koud. Bezorger stond ook 200 meter verderop te wachten in plaats van aan mijn deur.
16 nov 2021 om 9:54 Eten zelf was heel lekker, wel vrij duur: tot 15 euro voor een medium burrito die half zo groot is als een durum in een pitazaak.
13 okt 2021 om 12:18 Het duurde wat langer dan verwacht maar het eten was goed.
5 okt 2021 om 15:02 Het eten was zo goed als koud. Bovendien ging het geleverd worden om 12u15 en het was hier pas om 12u50. Allesbehalve tevreden over de levering.